Despre renti.

Renti. este platforma de închiriere a articolelor de modă din România, un marketplace prin care femeile pot închiria haine și genți pentru diferite ocazii. Totodată, utilizatoarele își pot lista articolele de modă, monetizându-și propria garderobă cu fiecare închiriere.

Despre noi

Prin renti, utilizatoarele pot explora o multitudine de stiluri diferite, fără să fie nevoite să achiziționeze nici măcar un singur articol, conceptul de “a deține” fiind schimbat radical.  Cu fiecare inchiriere, reducem impactul negativ al acestei industrii exagerat de poluante, crescând durata vieții tuturor articolelor de îmbrăcăminte.

Eco friendly- new fashion

Misiunea noastră este aceea de a avea un impact pozitiv asupra mediului prin extinderea duratei de viață a articolelor de modă și reducerea deșeurilor și a emisiilor de carbon din această industrie, într-un mod sustenabil și potrivit secolului 21. 

Află mai multe

Echipa noastră

Suntem două tinere care vor să schimbe viețile femeilor și să aibă un impact cu adevărat pozitiv asupra lumii de azi. Noi simțim că această platformă are potentialul de a schimba radical industria modei.