Ai probleme în completarea formularului sau dorești să încarci mai multe articole? Trimite-ne pe renti.romania@gmail.com detalii despre produsele pe care vrei să le închiriezi (poze, brand, marime și preț de magazin)

1. Listează pe site

Completează formularul din site cu detaliile produsului, mărimea și apoi adaugă imagini (produsul trebuie să aibă prețul de vânzare în magazin de minim 600 RON)

2. Inchiriază

După ce produsul tău este acceptat de noi, acesta este gata de închiriere! Te anunțăm când ai primit o comandă și tot ce trebuie să faci este să împachetezi coletul și să îl trimiți la noi.

3. Primește banii

După finalizarea închirierii, banii îti vor fi livrați direct în cont în termenul de 10 zile lucrătoare. Simplu și rapid!

 • Venit extra

  Căștigi bani ușor, monetizând piesele pe care le ai deja în garderobă, fără stres noi ne ocupăm de tot.

 • Sigur

  Ai garanția că fiecare produs ajunge la tine în stare bună

 • Închiriază și căștigă

  După fiecare închiriere, banii intră în contul tău

 • Sustenabil

  Prelungirea vieții unui articol vestimentar cu 9 luni reduce emisiile de carbon, consumul de apă și de deșeuri cu 30% per articol.

1 din 4

Întrebări frecvente

Cum trimit produsul?

În ziua în care produsul tău a primit o comandă, te vom contacta pentru a confirma comanda și ulterior vom trimite un curier la adresa aleasă de tine. Atunci când trimiți produsul, acesta trebuie să fie curat și nedeteriorat. Vei primi mai multe detalii despre procesul de trimitere și returnare a produselor tale via e-mail, după confirmarea comenzii.

Cum primesc banii?

După plasarea comenzii și confirmarea produsului, vei primi banii în contul tău în termen de 10 zile lucrătoare.

Ce se întămplă după ce completez formularul?

1. Vom analiza articolul și în maxim 24 de ore vei primi pe email oferta cu câștigurile potențiale din închirierea articolului. 

2. După ce oferta este acceptată, articolul va fi adaugat pe platforma renti.ro, urmând să fii contactat/ă de noi atunci când o comandă este plasată. 

3. În ziua în care produsul tău a primit o comandă, te vom contacta pentru a o confirma și ulterior vom trimite un curier la adresa aleasă de tine. 

4. Primești banii în contul tău în maxim 10 zile lucrătoare. 

Dacă este în stocul vostru, cum este returnat articolul câtre mine?

Oricând îți vrei articolul înapoi, dacă nu se află în perioada de închiriere, ne poți contacta și îl vom trimite înapoi câtre tine. Pentru acest transport se va percepe o taxă de 15 ron.

Dacă produsul vine deteriorat?

Renti acoperă atât micile retușuri, cât și petele dificile ce necesită curățătorie profesională. 

În cazul în care produsul este deteriorat până în punctul în care acesta nu mai poate fi purtat, renti îți oferă suma de 60% din prețul de magazin al articolului listat de tine, în termenul a 7 zile lucrătoare.

Dacă se pierde produsul?

În cazul în care beneficiarul pierde articolul închiriat, renti îți oferă ca și garanție suma de 60% din prețul de magazin al articolului listat de tine, în termenul a 7 zile lucrătoare. În cazul în care în termenul a 30 de zile de la primirea garanției, articolul încă nu este returnat, păstrezi suma, fără să fii nevoit să o returnezi.